skip to Main Content

Logo’s

Een logo is een beeldmerk dat veel meer uitstraalt dan alleen een afbeelding of pictogram. Dit visitekaartje is een weerspiegeling van jouw bedrijf en een essentieel onderdeel van jouw merkimago. Een aantrekkelijk logo dat de juiste boodschap overbrengt, kan helpen bij het opbouwen van vertrouwen en het aantrekken van nieuwe klanten. Maar hoe maak je een logo dat jouw bedrijf echt vertegenwoordigt? Hieronder vind je enkele tips voor het maken van geweldige logo’s.

Bepaal jouw doelen en merkidentiteit: Voordat je begint met het maken van jouw logo, is het belangrijk om duidelijk te hebben wat jouw bedrijfsdoelen zijn en hoe jouw merkidentiteit eruit ziet. Dit zal je helpen bij het kiezen van de stijl, kleuren en typografie die het beste bij jouw bedrijf passen.

Kies de juiste stijl: Er zijn veel verschillende stijlen die je kunt kiezen voor jouw logo, variërend van eenvoudig en modern tot meer traditioneel en opdringerig. Wij adviseren je om een stijl te selecteren die het best aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf en jouw merk.

Wees uniek: Probeer jouw logo zo uniek mogelijk te maken. Het logo moet opvallen tussen die van jouw concurrenten en de boodschap van jouw bedrijf duidelijk uitdragen.

Maak het schaalbaar: Zorg ervoor dat jouw logo op verschillende groottes en op verschillende media goed zichtbaar is. Dit betekent dat jouw logo goed zichtbaar moet zijn op belettering op voertuigen, visitekaartjes en websites.

Samen kunnen we een logo ontwerpen dat perfect bij jouw bedrijf past. Neem contact op met colorscan en wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.